<< Tillbaka

Textilverket

S_300_300_textilverket-ullskalar
S_60_60_textilverket-ullskalar S_60_60_textilverkets-gardsbutik S_60_42_textilverket-butiken S_60_60_textilverket-i-gula-huset S_60_60_textilverket-lena-karin-grip

Öppettider:
Butiken är öppen enligt avtal – ring och berätta att du vill komma så bestämmer vi en tid tillsammans.

Telefon: 070-677 38 22

E-post: lena@textilverket.se

Hemsida: www.textilverket.se

Besöksadress:
Kättilstad Nedergård 1
590 46 Rimforsa

Kontakt:
Lena Karin Grip, 070-677 38 22, lena@textilverket.se

Vägbeskrivning:
Åk till Kättilstad kyrkby, strax utanför Rimforsa i riktning mot Åtvidaberg.
Passera Kättilstad kyrka en liten bit - butiken ligger i det gula stockvirkeshuset på höger sida. Parkering vid brevlådorna, längs det gröna staketet.

Textilverket - konsthantverk med funktion i natursköna Kättilstad

På landet utanför Rimforsa, i vackra Kättilstad med utsikt över sjön Striern, ligger Textilverkets kreativa studio och gårdsbutik "Finurliga ting". Där lever och verkar jag, Lena Karin Grip, som textil formgivare.

GÅRDSBUTIK

I gårdsbutiken erbjuder jag inspirerande och unikt textilhantverk - allt från inredning och dekorationer till kläder, accessoarer och väskor. Produkterna har ofta en finurlig dubbelfunktion och är producerade i hållbara material med fokus på miljö och kvalitet. Unikt och lokalt hantverk som måste upplevas på plats med andra ord! Betalar gör du med kort eller Swish.

KURSER

Jag kan också erbjuda skräddarsydda kurser och workshops med fokus på kreativt skapande i textila material. Samla dina vänner, kollegor eller familjen och upptäck skaparglädjen tillsammans med mig. Jag skräddarsyr innehållet efter era önskemål och förutsättningar. Ring eller maila så pratar vi ihop oss om ett bra upplägg.

DESIGN

Jag designar och tillverkar också dekorativa ljudabsorbenter för privat och offentlig miljö. Unika konsthantverk som kombinerar ljuddämpande funktion med ett konstnärligt uttryck. Kontakta mig och berätta om dina behov så återkommer jag med en kreativ idé och offert.

Varmt välkommen till Kättilstad!

Lena Karin Grip