<< Tillbaka

Bockshult Education

S_300_300_haest-och-flicka
S_60_60_haest-och-flicka S_60_60_flicka-med-haestar S_60_60_toes-med-kid S_60_60_haest-och-vagn-m-katt

Öppettider:
Från kl. 13 dagligen. Endast bokade besök. Ring eller maila för att boka.

Telefon: 070-95 84 333

E-post: helena@bockshult.education

Mobiltelefon: 070-95 84 333

Hemsida: www.bockshult.education

Besöksadress:
Högtomta Boxhult
590 39 Kisa

Kontakt:
Helena Olsson, 070-95 84 333

Vägbeskrivning:
Från Kisa: Kör mot Ulrika ca. 8 km. Efter skarp kurva sväng höger upp på grusväg (skylt Bockshult Education). Kör upp för en backe till gården.

Bockshult Education arbetar med undervisning, utbildning samt event inom djur och natur. Djuren är våra kollegor och de hålls i en så naturlig miljö som möjligt. Vi intresserar oss för bevarandearbete och håller främst hotade lantraser av olika slag, men man hittar också en del andra husdjur samt exotiska djur på gården. Vi arbetar mycket med djuren så de ska vara lugna, trygga och tillgängliga för alla, oavsett ålder och tidigare djurerfarenhet. Förutom utbildningar inom djur och natur arbetar vi med olika hållbara lösningar för miljö, hälsa (yoga) och pedagogik. Välkomna att lära, inspireras och roas ihop med djur på deras villkor!

Aktiviteter:
Barn- och familjeaktivitet bland djuren på gården (djurkel, gårdsbesök:
Passar barnfamiljer och är speciellt anpassat till lite mindre barn. Under en och en halv timme kelar och matar vi gårdens snälla och gosiga djur. Vi matar bland annat höns, kaniner, marsvin och sköldpaddor. Besöket avslutas med att vi åker häst och vagn och/eller rider. Vi har små hästar som passar även de minsta barnen från 2 år och uppåt. Pris/barn: 150:-

Ponnyridning/körning och turridning för barn: Pris/barn: 150:-

Oknyttstig, naturguidning: Pris/familj: 150:-

Yoga: Vi erbjuder pass i ashtangayoga. Boka en privat klass för större eller mindre grupper, familjen eller kompisgänget. Ashtangayogan är en fysisk form av yoga. Den ger styrka och smidighet. Den passar alla och utvecklar kontroll över kroppen, andningen och sinnet. Ashtangan följer en given serie vilket gör att du så småningom kan falla in i en rytm med fokus och andning samtidigt som du rör dig genom övningarna. Pris: 800:- (90 minuter)