<< Tillbaka

Rimforsa Strand

S_300_146_678849
S_59_29_678849 S_40_60_28977 S_60_40_ny-rimforsa-strand-roddbat S_40_60_ny-rimforsa-strand-entre-webb

Besöksadress:
Fredrika Bremers Allé 2
590 46 RIMFORSA

Kontakt:
Veronica Eriksson

Vägbeskrivning:
36 km söder om Linköping och 2 km söder om Rimforsa, vid sjön Åsundens strand. När du kommer fram till rondellen i Rimforsa svänger du mot centrum. Åk sedan rakt fram över järnvägen. I korsningen vid ICA följer du sedan skyltarna mot Rimforsa Strand.

För många år sedan hade familjen Eriksson en dröm. Att tillsammans skapa en genuint välkomnande mötesplats med det där lilla extra, i den skönaste delen av Östergötland vid Åsundens Strand. En plats där gästerna känner sig som hemma. Målet var att locka besökare från när och fjärran, som under en eller flera dagar får njuta av en oförglömlig vistelse. Idag lever vi vår dröm. Resultatet är vackra Rimforsa Strand!
Vår filosofi kan sammanfattas i ett ord – VÄRDSKAP! Vi brinner för mötet med våra gäster, för ett varmt välkomnande och givande vistelser. Fester, bröllop, konferenser, grillmiddagar, sommarutflykter, karibisk julbuffé och övernattningar året om ska bli ett skönt och minnesvärt avbrott. En värdefull energikick i tillvaron.

Välkommen att besöka oss hälsar Camilla & Veronica med medarbetare

Egen brygga för båt och bad, 41 hotellrum (varav 2 för husdjur och ett som är tillgänglighetsanpassat). Hiss, Strandbastu, butik och restaurang för upp till 100 gäster. Besök vår hemsida för information om utbud och

Telefon: 0494-792 90

E-post: reception@rimforsastrand.se

Hemsida: www.rimforsastrand.se