Valö Café & Festplats 

Sommarcafé, uteservering och evenemang

En sommarservering i naturskön miljö med fin utsikt över sjön Björkern. Här erbjuds läckra smörgåsar och ett utbud av närproducerade lättare rätter, fullständiga rättigheter, nybakat kaffe bröd och en läcker glassmeny som kan toppas med mjukglass.

Sommarserveringen ligger på en ö i naturskön miljö i anslutning till en festplats med dansbana. En gångväg över vattnet leder till en badplats med brygga och hopptorn, fortsätter du vidare kommer du till cafét som ligger i vacker sommaridyll. Gäster återkommer långväga för den omtalade ”räckmackan” som alltid serveras nygjord. Valö Café är en del av Kinda Mat och jobbar medvetet och i möjligaste mån med lokala råvaror som t ex hamburgare, viltkött och grönsaker. Det finns även flera alternativ för den allt större efterfrågan av veganskt och vegetariskt. Här finns hembakat kaffebröd, pajer och efterrätter som t ex ananaspaj med hjortronsylt och grädde eller en svalkande glass från glassmenyn i sommarvärmen. Fullständiga rättigheter. Vid ostadigare väder finns ett antal sittplatser i ett ombonat uterum.

Det finns trampbåt och roddbåt att hyra. Det utgår en vandringsled på Korpbergets branter från Valös parkering, den är brant men det finns rep att ta sig upp med. Trakterna kring Björkfors är vackra utflyktsmål som låter dig njuta av naturen vare sig du kommer på cykel, moped, motorcykel, bil eller båt.

Varmt välkomna till vackra Valö!

Information

Kontakt

Telefon:
070-950 14 24

E-post:
sybil.jonsson@gmail.com

Besöksadress:
Valö Café & Festplats
Björkfors
590 46 Rimforsa